Valors

A la Penya Blaugrana de la Roca (PBR) entenem l’aprenentatge dels jugadors/es des d’una perspectiva holística on aquests hauran d’aconseguir resoldre les diferents situacions que requereix el joc en cada moment, amb l’acompanyament del formador/a com a facilitador d’aquest aprenentatge.

Entenem que l’esport d’equip és una eina facilitadora que ens servirà de mitjà per a introduir i treballar amb els jugadors/es una sèrie de valors humans que defensem des del club. Per aquest motiu, considerem que COMPARTIR una manera d’entendre el joc, COMPARTIR una manera d’actuar, COMPARTIR uns hàbits, i sobretot COMPARTIR uns valors podrà ser un aprenentatge clau pel creixement i desenvolupament dels nostres jugadors/es.

Els valors que el club vol fomentar i representar a través dels seus equips i els diferents col.lectius que en formen part són:
Sacrifici, Humilitat, Ambició, Respecte i Esforç.

Les inicials d’aquests valors unificades conformen la paraula SHARE, que en anglès significa COMPARTIR. Aquests valors doncs, formaran part del treball dels equips en el dia a dia per tal que els jugadors/es se n’empoderin i puguin ser representatius del club.

SHARE PBR

SACRIFICI

El SACRIFICI individual i del col.lectiu, catalitzador del creixement, serà vital per poder entendre d’altres valors com el companyerisme, el compromís o la solidaritat amb els demés.

HUMILITAT

La HUMILITAT de l’esportista que el porta a ser conscient de les seves pròpies virtuts i/o limitacions en un entorn holístic on es generen diferents interaccions amb els companys/es, els oponents i la pilota. El considerem un valor clau per poder seguir amb predisposició per a l’aprenentatge i respectar i valorar els demés.

AMBICIÓ

Els jugadors/es i els equips del club han de ser AMBICIOSOS esportivament parlant, enfocant els reptes de millora que se’ls proposa des de l’equip tècnic per seguir creixent de manera individual i col.lectiva.

RESPECTE

El RESPECTE cap als altres, ja sigui company/a, contrari o àrbitre i sense tenir en compte el seu estatus, origen, cultura, etc., ha de ser un dels valors capdals de tots els col.lectius del club. No contemplem ser bons esportistes sense respectar els demés.

ESFORÇ

El grau d’ESFORÇ marcarà el nostre desenvolupament com a esportista i personal. Aquest valor que demostra una actitud en les diferents accions que realitzem, volem que sigui transversal a la vida dels nostres jugadors/es, dins i fora del futbol.

SHARE

VALORS PBR

Sacrifici

Humilitat

Ambició

Respecte

Esforç

SHARE

#ShareValues #SharePBR