Política de Privacitat

Aquesta Política de Privacitat estableix els termes en què penyablaugrana.cat utilitza i protegeix la informació que és proporcionada pels usuaris en el moment d’utilitzar el lloc web. Estem compromesos amb la seguretat de les dades dels usuaris. Les dades que puguin ser recollides, mitjançant les quals es pugui identificar un usuari, seran tractades únicament de la manera citada en aquest apartat. No obstant això, aquesta Política de Privacitat pot canviar al llarg del temps o ser actualitzada, per la qual cosa us recomanem enèrgicament revisar de forma habitual aquest apartat per assegurar-vos d’estar d’acord amb aquests canvis.

El lloc web penyablaugrana.cat es reserva el dret a realitzar els canvis pertinents en els termes de la present Política de Privadesa en qualsevol moment.

Informació recollida:

El nostre lloc web podrà recollir informació personal facilitada per l’usuari mitjançant la introducció de les dades al formulari de contacte o en l’enllaç de petició a la subscripció del portal. Aquesta informació personal pot consistir en: el nom, els cognoms, el telèfon i l’adreça de correu electrònic.

Ús de la informació recollida:

El nostre lloc web utilitza la informació per mantenir un registre d’usuaris subscrits a la informació publicada, facilitar contacte amb l’administrador del portal per qualsevol motiu d’interès comercial, professional o col·laboratiu i per qualsevol suggeriment que ens ajudi a millorar.

És possible que els usuaris, que decideixin subscriure’s al nostre portal, rebin periòdicament un correu electrònic amb les darreres publicacions mitjançant Newsletter. Aquest podrà contenir algun tipus de publicitat relacionada amb la temàtica del portal. El Newsletter estarà destinat a l’adreça de correu electrònic proporcionada.

En el moment en què l’usuari hagi realitzat la subscripció al portal, estarà donant el seu consentiment exprés al tractament de les dades personals cedides segons el que disposa l’article 6 de la LOPD (Llei orgànica de protecció de dades). L’usuari podrà igualment exercir els seus drets en els termes disposats per l’article 5 de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades).

Com a lloc web que exerceix la comunicació i informació de les activitats esportives del club, ens declarem completament contraris a l’enviament de comunicacions comercials no sol·licitades i de qualsevol tipus de conducta o manifestació coneguda com a spam. Així mateix, ens declarem compromesos amb l’eradicació d’aquest tipus de pràctiques abusives. D’aquesta manera, garantim a l’usuari que, en cap concepte, les dades personals recollides al portal seran cedides, compartides, transferides o venudes a tercers.

A penyablaugrana.cat estem plenament compromesos en el compliment del compromís de mantenir les dades cedides de manera segura. Els servidors d’hostalatge del portal gaudeixen de bona reputació pel grau de constant actualització en les tecnologies d’última generació que es fan servir mitjançant el qual se cercioren de no patir cap accés no autoritzat.

Control de la vostra informació personal:

El lloc web compleix la normativa espanyola de protecció de dades de caràcter personal, garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el Reial decret 1720 /2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD i la resta de normativa vigent en cada moment, i vetlla per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari.

Vostè podrà cancel·lar en qualsevol moment la subscripció al nostre portal. La mateixa es podrà fer efectiva a través d’un enllaç proporcionat al peu de pàgina del Newsletter enviat periòdicament, el qual us redireccionarà a un formulari que realitzarà la cancel·lació de forma automàtica.

Insistim de forma reiterada que aquest portal no vendrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb una ordre judicial.

Enllaços a Tercers:

El lloc web de penyablaugrana.cat pot contenir enllaços a altres llocs que puguin ser del vostre interès. Quan interactuï amb aquests enllaços abandonant el nostre web, deixem de ser responsables dels termes o privadesa ni de la protecció de les seves dades que en derivin. De la mateixa manera, suggerim la lectura de les polítiques de privadesa dels llocs web fora del nostre i d’aquesta manera confirmar que vostè està d’acord amb elles.