HISTÒRIA

Penya Blaugrana La Roca del Vallès, fundada el 26 de Novembre de 1977.

A mitjans dels anys 70, a La Roca del Vallès, recollint el fort sentiment barcelonista que hi havia, un grup de socis del FC Barcelona encapçalats pel senyor Esteve Delmàs i en Joan Portell, van decidir fundar la Penya Blaugrana La Roca del Vallès. Així que, l’any 1976, es van fer tots el tràmits legals tant a l’administració com al propi FC Barcelona del qual era president el Sr. Agusti Montal, es van redactar els Estatuts i es va constituir la primera junta.

Es va fer la festa oficial d´inauguració de la Penya amb la presència del President Sr. Montal, altres directius i un bon grapat de jugadors.

Des de l’any 2008 un grup de barcelonistes de La Roca del Vallès, i després d’uns anys d’inactivitat de la Penya, es va voler reactivar aquesta associació, que a part d’aglutinar a tots els barcelonistes del poble, van voler ser una entitat de renom, que aportés al teixit associatiu, forces renovades per dur el nom de La Roca del Vallès, a la totalitat del Vallès, i arreu de tot el país. És per aquest motiu que es va fer un pas més, per tal d’impulsar la Penya; es va decidir fer-la més propera, més jove, més participativa. Aquest pas, va ser fer arribar l’esport blaugrana a La Roca del Vallès, i la manera de fer-ho seria amb la creació de la secció de futbol de la Penya Blaugrana La Roca del Vallès, amb la posada en marxa de l’Escola de Futbol de la Penya per a nens a partir de 3 anys i la formació d’equips de futbol d’edats compreses entre els 6 i els 18 anys, amb les seves categories corresponents.