Col·laboració Associació Esportiva Ramassà

 

L’Associació Esportiva Ramassà és un club de futbol i ONGD, membres de CommonGoal i FootbalfortheGoals de Nacions Unides.

Aquest proper 31 de Març realitzem el setè viatge solidari a Àfrica.

Aquesta vegada a Gàmbia per desenvolupar un projecte de cooperació al territori i jugar un partit contra el Real de Banjul (actual líder de la lliga).

Col.laborem amb la Fundació Kalilu Jammeh, que treballa per l’educació als orfes i agricultura a Gàmbia.

La missió és contribuir a erradicar la pobresa extrema impulsant i afavorint el desenvolupament educatiu, social i econòmic. Treballen en origen perquè els joves tinguin oportunitats i no hagin d’emigrar. Estan centrats en projectes d’educació (donant suport a 250 estudiants de diferents escoles) i d’agricultura (aconseguit plantació de 2.300 arbres fruiters, jardí botànic, pous) a la zona rural de Baddibu, North Bank, de Gàmbia.

El Projecte consisteix en l’instal.lació de la xarxa de subministrament d’aigua potable al municipi de Jirong, actualment amb una població de 55 habitants, una escola bressol i un petit Orfenat amb 12 infants, que gestiona la Fundació Kalilu. Permetent a tota la seva població, inclosa l’escola bressol i l’orfenat, obtenir la quantitat d’aigua pertinent per cobrir les seves necessitats, tant un cabal precís com una pressió suficient.

Per a garantir l’ús de l’aigua potable per a ús de boca a tota la comunitat, es proposa la instal·lació d’una xarxa de distribució d’aigua des del pou existent. S’instal·larà el sistema de xarxa de distribució d’aigua per tot el municipi, i a cada habitatge es deixarà instal·lada una aixeta.

El Ramassà aprofita aquesta intervenció sobre terreny per portar uns 500kg de material esportiu i escolar, als nens i nenes per afavorir la practica esportiva i la seva educació.

Com cada any fem una crida per recollir botes de futbol amb bon estat entre clubs i famílies.

Per poder conèixer més coses de la nostre entitat: www.ramassa.com

 

 

AERamassa

Si vols col·laborar en el projecte fes-nos arribar botes de futbol en bon estat per tal que les poguem portar a l’Associació Esportiva Ramassà.

Pots portar les botes al camp o també pots trucar al 680669880 per coordinar la recollida.

 

Gràcies!!!