CASAL SETMANA SANTA 2019 PBR

INFORMACIÓ BÀSICA:

Dies i horaris:

Del 15 al 19 d’abril (ambdós inclosos) de 9:00h a 14:00h. Les instal·lacions s’obriran a les 8:30h.

Lloc:

Les activitats es realitzaran principalment al camp de futbol municipal de Sta. Agnès de Malanyanes (Av. Solell, S/N, La Roca del Vallès). Tan l’acollida com el lliurament dels nens i nenes es farà a l’edifici dels vestuaris de les Piscines (Davant del camp de futbol) En cas de mal temps les activitats es traslladaran al centre cívic de Sta. Agnès de Malanyanes (Carrer de Jaume Cullàs, S/N, La Roca del Vallès). En cas de trasllat s’enviarà missatge per whatsap intern a les families.

Horari:

9:00h – Pàdel, pissarra, jocs de taula, … 10:00h – Tecnificació futbol (els porter realitzaran un entrenament específic de tecnificació per porters) 11:30h – Esmorzar (fruita a càrrec del Campus PBR) 12:00h – Treball tàctic 13:00h – Partit 13:30h – Dutxa 14:00h – Finalització del Campus.

Esmorzar:

Els nens i nenes no podran venir en dejú. A mig matí s’oferiran peces de fruita als nens i nenes. Aquells qui vulguin portar més esmorzar podran portar entrepans, fruits secs o fruita (Queda prohibit portar bolleria industrial o llaminadures) Durant les sessions d’entrenament es faran parades per hidratar-se

Equipació:

Els nens i nenes hauran de portar una samarreta i dessuadora negra. (Els nens inscrits a la Penya blaugrana de la Roca podran portar les d’entrenament). Aquelles families que no disposin de samarreta i dessuadora la podran comprar les odicials de la Penya Blaugrana a Benito Sports de Granollers o bé portar unes altres de color negre d’altres marques. Portar també pantalons i mitjetes negres.

Altre material:

Els nens i nenes hauran de portar:

  • Bidó amb aigua
  • Motxilla amb material de dutxa (sabó, xancletes i tovallola)
  • Muda per després de la dutxa

Preus:

Els preus són: (després de fer la compra cal omplir el formulari en el botó més avall) 1 dia de casal: 25 € – Comprar  – Germà 50% de Dte – Comprar  2 dies de casal 45 € – Comprar    – Germà 50% de Dte – Comprar 3 dies de casal 60 € – Comprar  – Germà 50% de Dte – Comprar 4 dies de casal 70 € – Comprar  – Germà 50% de Dte – Comprar 4 dies de casal 70 € – Comprar *5è dia gratuït  – Germà 50% de Dte – Comprar

Inscripcions:

  • Data límit d’inscripció: 30 de març.
  • Places limitades