Campus PBR Setmana Santa 2021

 

INFORMACIÓ BÀSICA:


Dies i horaris: 

Les instal·lacions s’obriran a les 8:30h (servei d’acollida gratuït)
Horari: De 9:00h a 13:30h 

29, 30, 31 de Març i 1 d’Abril.

Lloc:

Les activitats es realitzaran principalment al camp de futbol municipal de Sta. Agnès de Malanyanes (Av. Solell, S/N, La Roca del Vallès). Tant l’acollida com el lliurament dels nens i nenes es farà davant l’edifici dels vestuaris de les Piscines (Davant del camp de futbol) de manera esglaonada. En cas de meteorologia adversa, les activitats es traslladaran al centre cívic de Sta. Agnès de Malanyanes (Carrer de Jaume Cullàs, S/N, La Roca del Vallès). En cas de trasllat s’enviarà missatge per whatsapp intern a les families.

Esmorzar:

Els nens i nenes no podran venir en dejú. Aquesta vegada el Campus no oferirà fruita, tots els participants hauran de portar una peça de fruita de casa com a mínim. Així cada nen podrà gaudir de la peça que més li vingui de gust. Recomanem no portar fruita amb gaire dificultat per pelar, evitarem així, relentitzar l’hora d’esmorzar. A part de la fruita, poden portar fruits secs, entrepà petit, barretes energètiques o alguna beguda isotònica.  (Està prohibit portar bolleria industrial o llaminadures).
Durant les sessions d’entrenament es faran parades per hidratar-se. És important no portar una gran quantitat d’esmorzar, ja que és important que faci la digestió aviat.

Equipació:

Els nens i nenes hauran de portar una dessuadora i samarreta negra. (Els nens inscrits a la Penya blaugrana de la Roca podran portar les d’entrenament). Aquelles families que no disposin de  la dessuadora i samarreta la podran comprar a Benito Sports de Granollers o bé portar unes altres de color negre d’altres marques. Portar també pantalons negres i mitjetes negres/mitjons blancs.

Altre material:

Els nens i nenes hauran de portar:

· Bidó amb aigua (portar-lo omplert de casa per evitat cues a primera hora)
· Motxilla o portabotes
· Una mascareta de recanvi i gel hidroalcohòlic (recomanable)

Preus:

DESPRÉS DE REALITZAR EL PAGAMENT, HAUREU D’OMPLIR EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ QUE TROBAREU MES AVALL (PESTANYA DE COLOR BLAU)

  • Pack 1 dia 20€
  • Pack 1 dia 2n germà 20% 16€
  • Pack 2 dies 35€
  • Pack 2 dies 2n germà 20% 28€
  • Pack 3 dies 50€
  • Pack 3 dies 2n germà 20% 40€
  • Pack 4 dies 60€
  • Pack4 dies 2n germà 20% 48€

Pagament mitjançant transferència bancària: ES 4700811792780001013612

Exemple: (En cas de comprar l’opció de segon germà, haureu de posar el nom dels dos nens i el valor total entre tots dos)

Beneficiari: Campus PBR

Concepte: NOM DEL NEN I DIES QUE VINDRÀ (Josep Martinez i 29,30,31 i 1)

 

Inscripcions:

  • Data límit d’inscripció: 21 de Març
  • Places limitades