Campus PBR Prepara’t 2023

 

INFORMACIÓ BÀSICA:


Junts gaudirem del futbol i aconseguirem arribar a l’inici de pretemporada amb un estat de forma futbolístic i condicional òptim per donar el màxim d’un mateix!

La novetat d’aquesta edició serà incorporar l’objectiu de millora condicional dels jugadors/es, amb un inici abans dels entrenaments que constarà del treball de les qualitats físiques bàsiques, combinat sempre amb aspectes cognitius per a la millora del moviment psicomotor i la presa de decisions ràpida i efectiva del jugador/a, treballs de força i velocitat.

En resum, treballs condicionals (físics) adaptats a l’esport de forma lúdica i divertida que ajudaran en la millora directa de l’esportista dintre del joc global.

⚽️ Al «Prepara’t PBR», com a la resta d’edicions, els jugadors/es seran entrenats per formadors d’alt nivell, i els porters, disposaran d’entrenaments especialitzats.

‍♂️ També disposem de piscina i pistes de pàdel, on els nens/es gaudiran d’altres activitats esportives alternatives al futbol.

Dies i horaris: 

Horari: De 9:00h a 13:30h
Servei d’acollida gratuït a partir de les 8:30h 

Del 21 al 25 d’Agost.

Lloc:

Les activitats es realitzaran principalment al camp de futbol municipal de Sta. Agnès de Malanyanes (Av. Solell, S/N, La Roca del Vallès). Tant l’acollida com el lliurament dels nens i nenes es farà davant l’edifici dels vestuaris de les Piscines (Davant del camp de futbol) de manera esglaonada. En cas de meteorologia adversa, les activitats es traslladaran al centre cívic de Sta. Agnès de Malanyanes (Carrer de Jaume Cullàs, S/N, La Roca del Vallès). En cas de trasllat s’enviarà missatge per whatsapp intern a les families.

Preus:

DESPRÉS DE REALITZAR EL PAGAMENT, HAUREU D’OMPLIR EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ QUE TROBAREU MES AVALL (PESTANYA DE COLOR BLAU)

  • Pack 1 dia 35€
  • Pack 2 dies 55€
  • Pack 3 dies 70€
  • Pack 4 dies 80€
  • Pack 5 dies 90€

Descompte pel segon germà del 10%

Pagament mitjançant transferència bancària: ES 4700811792780001013612

Exemple: (En cas de comprar l’opció de segon germà, haureu de posar el nom dels dos nens i el valor total entre tots dos)

Beneficiari: Campus PBR

Concepte: NOM DEL NEN I DIES QUE VINDRÀ (Josep Martinez i 3,4,5,6,7)

 

Inscripcions:

  • Data límit d’inscripció: 31 de Març
  • Places limitades

 

Per a més informació poseu-vos en contacte amb Miguel Muriel: 653 507 238